Селищна рада смт. Томашгород
Рокитнівського району Рівненської області

Оголошення про визначення виконавця з вивезення твердих побутових відходів

None

Виконавчий комітет  Томашгородської селищної ради  Рівненської області  з метою створення конкурентного середовища на ринку надання послуг з  поводження з побутовими відходами, забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану на території селища, на підставі рішення сесії
7-го скликання Томашгородської селищної ради від 30.01.2019 № 322 «Про затвердження Переліку житлово-комунальних послуг  право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах, Положення про комісію, конкурсні умови, та порядок визначення виконавця послуг» оголошує  конкурс з визначення виконавця на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів в смт Томашгород (далі Конкурс).

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Томашгородської селищної ради Рівненської області, 34240, Рівненська обл., Рокитнівський  р-н, смт Томашгород вул. Соборна,22,
тел.: (03635) 26-2-59.

Місце і час проведення конкурсу: Томашгородська селищна рада, 34240, Рівненська обл., Рокитнівський р-н, смт Томашгород, вул. Соборна, 22 ( зал засідань селищної ради).

Час проведення конкурсу  – 04.04.2019 о 11 год. 00 хв.

Контактна особа, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів та порядком одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу, порядком та умовами одержання конкурсної документації: Щур Л.М. – головний спеціаліст, юрист (тел.: 26-2-32).

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: наявність спеціально обладнаних транспортних засобів для вивезення твердих побутових відходів; наявність матеріально-технічної бази; вартість надання послуг з вивезення ТПВ; досвід роботи з надання послуг з вивезення ТПВ не менше 2-ох років; наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації; наявність ліцензій та дозволів на надання послуги (якщо це передбачено чинним законодавством України); наявність у конкурсанта укладених договорів щодо розміщення та захоронення твердих побутових відходів (або власної чи орендованої земельної ділянки, що використовується у встановленому порядку під сміттєзвалище).

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою у запечатаному конверті з позначкою «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ». Місце подання – Рівненська обл., Рокитнівський р-н, смт Томашгород,
вул. Соборна, 22 (приміщення адміністративної будівлі Томашгородської селищної ради). Режим роботи: понеділок – четвер: 8.00-17.15год., п’ятниця: 8.00-16.00год., вихідні дні – субота, неділя. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 03.04.2019. (включно). Довідки з питань проведення конкурсу можна отримати за тел.: (03635) 26-2-59, 26-2-32.